Byggstädning Växjö

Byggstädning för både små och stora företag i Växjö och Alvesta regionen

Fråga oss gärna om referenser till byggstädning. Vi har många nöjda kunder som gärna intygar vår kompetens för byggstäd. Vi samarbetar bl.a. med Skanska, PEAB och BiWi och även en del mindre byggfirmor.

Vi har kunnig och utbildat personal med möjlighet till att städa på flexibla tider. 

Vi erbjuder byggstäning i hela Växjö och Alvesta regionen. Snabbt, professionellt och alltid med högsta kvalité.

Vi har flera års erfarenhet och hjälper er gärna med städningen av er byggarbetsplats så ni kan fokusera på er verksamhet och det ni gör bäst. Ring eller maila oss för offert.

Vi tar fullt ansvar för byggstädningen

Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv städning av er byggarbetsplats. Vi tar fullt ansvar och tar hand om hela processen gällande byggstädningen. Ni kan anlita oss på allt från små arbeten till större byggen.

Vi tilldelar er en egen projektledare som sköter allt från arbetsledning till besiktning och som kan svara och lösa era frågor på ett snabbt och smidigt sätt. På så sätt kan vi se till att era förväntningar motsvaras och att ni är nöjda med vårt arbete.

 

Kontakta oss för att boka!

Ni hittar oss på

Smedjegatan 31
352 46 Växjö

Telefonnummer: 0470-74 01 74
E-post: info@cleaningsupport.se

Kontakta oss gällande byggstäd

Cleaning Support är ett auktoriserat serviceföretag och vi innehar kollektivavtal. Vi erbjuder ett tryggt och säkert koncept med fasta priser med dig som kund i fokus. Det spelar ingen roll om du har en liten eller stor firma, eller vilka tider som passar dig. Vi utför alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.

Vill du veta mer om städning av byggarbetsplatser? Kontakta oss så hjälper vi dig!

  Vi lämnar alltid garanti på städningen av er byggarbetsplats

  Vi lämnar alltid garanti på våra städuppdrag vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

  Så fungerar byggstädningen

  Här nedan kan du läsa lite mer om vilka delmoment som ingår i vår byggstädning och vad vi erbjuder. Kontakta oss gärna om du har ytterligare frågor.

   Priser för byggstäd

   Det totala antalet arbetstimmar som krävs för städningen beror på lokalernas storlek, utseende och städbehov. Kontakta oss nedan för värdering eller offert.

   Cleaning Support tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Vi ombesörjer allt kring hela städningen och hämtar/lämnar nycklar till fastighetsbyrå, hyresvärd eller ny hyresgäst. Eventuell avbokning måste ske senast en vecka innan bokad dag.

   Kvalitetsgaranti

   Vi på Cleaning Support värnar om våra kunder och att de ska vara nöjda med vårt arbete. Därför har vi utformat en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar allt som våra kunder inte är nöjda med.

   Reklamation måste göras senast en dag efter städningstillfället.

   Skattereduktion

   Fr.o.m. 2007 infördes att privatpersoner kan ansöka om skattereduktion för hushållsnära tjänster, till ett maxbelopp av 25 000 kronor per år, och få ett avdrag på 50 procent av kostnaden. För den som har fyllt 65 år vid ingången av året gäller 50 000 kronor per år. Maxbeloppet för ROT och RUT är totalt 50 000 kronor per köpare och år. Tjänsten måste utföras av ett företag med F-skattbevis. Så länge du inte har förbrukat hela din årliga skattereduktionsmöjlighet, betalar du endast halva arbetskostnaden. Den andra halvan ansöker vi som företag om hos skattverket