Golvvård Växjö

Vi vårdar dina golv

Vi utför golvvård i Växjö på alla typer av golv som tex Trä, plast, linoleum, textil och stengolv. Ett snyggt golv höjer helhetskänslan – oavsett om det är i ett köpcentrum, skola, butik eller på ett kontor! Med vår kunskap och erfarenhet ser vi inte bara till att era golv är fina – vi förlänger också golvets livslängd. Vi anpassar metod efter golvets material och skick.

  Ta hand om dina golv

  Ett fint och rent golv gör verkligen stor skillnad för ett rum, medan ett slitet och repigt golv istället kan förstöra hela känslan av hemmet. Trots det så är det många som struntar i att ta hand om sina golv.

  Att ta hand om sitt golv kan trots allt vara en stor uppgift eftersom möbler och andra stora föremål måste förflyttas medan du tar dig an golvvården. Detta gäller oavsett ifall du planerar att slipa, bona eller måla om ditt golv.

  Hur ofta ska man tvätta golv?

  Hur ofta tvättar du dina fönster?  Golvvård skulle kunna jämföras med fönstertvätt. Troligtvis rengör du dina fönster minst ett par gånger per år.

  När dina fönster väl är skinande rena så får du ett helt nytt ljusinsläpp och rummet känns som nytt. Detsamma gäller ditt golv. När det väl är rent så reflekterar det ljus på ett helt nytt sätt, samtidigt som rummet känns nytt, fräscht och inbjudande. Något som livar upp stämningen både på arbetsplatsen eller i hemmet.

  Förläng ditt golvs livslängd med bra golvvård!

  Ett tips för öka livslängden på ditt golv är att skydda det. De flesta har nämligen tunga möbler som ger fula skrapmärken och annat slitage. Se därför till att förse alla bordsben, stolsben, soffor, fåtöljer och liknande med mjuka tassar.

   Kontakta oss för golvvård

   Smedjegatan 31
   352 46 Växjö

   Telefonnummer: 0470-74 01 74
   E-post: info@cleaningsupport.se

   Priser för golvvård
   Vi använder oss av ett fast pris per kvadratmeter. Kontakta oss om ni vill boka tid för genomgång och offert.

   Cleaning Support tillhandahåller allt material och utrustning för flyttstädningen. Vi ombesörjer allt kring hela städningen och hämtar/lämnar nycklar till fastighetsbyrå, hyresvärd eller ny hyresgäst. Som kund kan du bara lämna över din nyckel och din bostad till oss så ordnar vi allt; nycklar, städning och besiktning. Eventuell avbokning måste ske senast en vecka innan bokad dag.

   Kvalitetsgaranti

   Vi på Cleaning Support värnar om våra kunder och att de ska vara nöjda med vårt arbete. Därför har vi utformat en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar allt som våra kunder inte är nöjda med.

   Reklamation måste göras senast en dag efter städningstillfället.

   Skattereduktion

   Fr.o.m. 2007 infördes att privatpersoner kan ansöka om skattereduktion för hushållsnära tjänster, till ett maxbelopp av 25 000 kronor per år, och få ett avdrag på 50 procent av kostnaden. För den som har fyllt 65 år vid ingången av året gäller 50 000 kronor per år. Maxbeloppet för ROT och RUT är totalt 50 000 kronor per köpare och år. Tjänsten måste utföras av ett företag med F-skattbevis. Så länge du inte har förbrukat hela din årliga skattereduktionsmöjlighet, betalar du endast halva arbetskostnaden. Den andra halvan ansöker vi som företag om hos skattverket