Om oss

Vi är ett städföretag som jobbar med all form av städning hos företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Inget jobb är för stort för oss och inte heller är något för litet. Vi är välutbildade, erfarna och anpassningsbara, vilket innebär att vi kan sätta in den personal och de resurser som behövs vid varje enskilt uppdrag.

Cleaning Support lägger stort fokus på noggrannhet och att värna om miljön. Vi skaffar oss alltid nya kunskaper inom företaget, inte minst inom miljöområdet och vi följer miljölagstiftningen. För oss är det viktigt att minimera användandet av plaster och kemikalier. Dessutom arbetar vi endast med kemiska produkter som är miljömärkta med Svanen eller annan godkänd beteckning.

Säkerhet är a och o, vi bär alltid ID-06 legitimation så att du på ett tydligt sätt ser att personalen kommer ifrån Cleaning Support. Vi har självklart kollektivavtal och är alla kollade mot Polisens belastningsregister och när vi rekryterar är vi noga med personligheten.

Lediga jobb

Vår duktiga personal är vår absolut viktigaste resurs. Vi är måna om vår personal och vill att de skall stanna och jobba hos oss under många år. Vi har kollektivavtal för våra anställda som ser till att personalen har marknadsmässiga löner och att de är försäkrade på rätt sätt om olyckan skulle vara framme, eller om andra oförutsedda händelser inträffar. Vi prioriterar personalvård, det ger oss positiv personal som trivs på sin arbetsplats. Detta ger, i sin tur, dig som kund trygghet om du väljer oss som leverantör av de städinsatser som du har behov av.

Vi är i dag 45 anställda som alla har gedigna kunskaper och god erfarenhet inom städning. Gemensamt för oss är att vi alla älskar att förgylla andras tillvaro. När du blir glad över att få komma hem till ett nystädat hem, så blir vi också glada.

Hemstäd

Söker du arbete inom hemstäd så är bil och körkort önskvärt. Vi hoppas att du är en pedant som gillar att göra det lilla extra. För rätt person kommer det att finnas stora möjligheter för vidareutveckling då vi växer i snabb takt. Du kommer att ha mycket kundkontakt så därför ser vi att du är en person med social kompetens. Du bör ha en hög servicekänsla och behärska det svenska språket i tal och skrift.Vi söker dig som vill arbeta allt från ett par timmar i veckan till ett fullt schema. Skriv ett personligt brev om varför du tror att just du skulle passa för hemstädning samt skicka med ditt CV. Märk ansökan ”Hemstädning”.

Lokalvård

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och som är duktig på lokalvård och ser det lilla extra. Du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, noggrann och flexibel. Du är positiv och har ett gott bemötande och ser kvalitet och respekt för den enskildes integritet som en självklarhet. Städ och liknande serviceuppgifter är en merit. Du bör ha en hög servicekänsla och behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som vill arbeta allt från ett par timmar i veckan till ett fullt schema. Skriv ett personligt brev om varför du tror att just du skulle passa för lokalvård samt skicka med ditt CV. Märk ansökan ”Lokalvård”.