Byggstädning

Byggstädning

i växjö och alvesta

Vi har många nöjda kunder som gärna intygar vår kompetens för byggstäd. Vi samarbetar bland annat med Skanska, PEAB, BiWi och en mängd andra byggfirmor.

Vi har kunnig och utbildat personal med möjlighet till att städa på flexibla tider. 

Vi erbjuder byggstädning i hela Växjö- och Alvestaregionen. Snabbt, professionellt och alltid med högsta kvalité.

Vi har flera års erfarenhet och hjälper er gärna med städningen av er byggarbetsplats så ni kan fokusera på er verksamhet och det ni gör bäst. Boka ett möte så diskuterar vi bästa möjliga lösning!

Fullt ansvar

för byggstädningen

Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv städning av er byggarbetsplats. Vi tar fullt ansvar och tar hand om hela processen gällande byggstädningen. Ni kan anlita oss på allt från små arbeten till större byggen.

Vi tilldelar er en egen projektledare som sköter allt från arbetsledning till besiktning och som kan svara och lösa era frågor på ett snabbt och smidigt sätt. På så sätt kan vi se till att era förväntningar motsvaras och att ni är nöjda med vårt arbete.

Vi erbjuder även kontorsstädning om det skulle behövas.

Vad kostar byggstädning?

Det totala antalet arbetstimmar som krävs för städningen beror på lokalernas storlek, utseende och städbehov.

Kontakta oss nedan för värdering eller offert.

Alltid garanti

Vi lämnar alltid garanti på våra städuppdrag vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

Vi är ett auktoriserat serviceföretag och vi innehar kollektivavtal och vi utför alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.