Fönsterputs

Söker du professionell fönsterputs i Växjö? Med Cleaning Support får du alltid trygg och säker hjälp av specialistutbildade fönsterputsare. Vi utför våra tjänster till både privatpersoner och företag. Kontakta oss redan idag med din förfrågan.

Fönsterputs

Söker du professionell fönsterputs i Växjö? Med Cleaning Support får du alltid trygg och säker hjälp av specialistutbildade fönsterputsare. Vi utför våra tjänster till både privatpersoner och företag. Kontakta oss redan idag med din förfrågan.

Regelbunden Fönstertvätt

Börjar dina fönster bli solkiga och smutsiga? Kanske har du varken tid eller ork att lägga ner det arbete som krävs för att putsa dem. Våra duktiga fönsterputsare hjälper dig med att göra rent dina fönster så att ljuset skiner klart genom rutorna igen.

Om du har nyproduktionsfönster (isolerfönster) är det extra viktigt att boka fönstertvätt regelbundet eftersom de är svåra att få hundraprocentigt rena från smuts och avgaser på egen hand.

Passa gärna på att anlita oss för fönstertvätt både höst och vår så håller du dina fönster rena året om. Du är alltid välkommen att abonnera på våra tjänster så att du inte glömmer att boka tid när det är dags. Självklart kan du också beställa enstaka uppdrag av oss.

  Garantier

  Vårt företag använder alltid miljömässigt hållbara produkter för att värna om natur och miljö. Dessutom är vi auktoriserade av Almega och erbjuder schyssta villkor för vår personal med bl.a. kollektivavtal. Som kund hos oss skyddas du av vår nöjd kund-garanti som gäller även för våra tjänster för fönsterputs.

  Med Cleaning Support kan du alltid boka fönsterputs av fönster som vi kommer åt med en vanlig stege eller skaft (4,5 meter). Du kan även boka fasadtvätt, eller fönster på alla olika höjder och vi ger en offert efter kundbesök.

   Priser

   Om du är privatperson och är berättigad till RUT-avdrag så betalar du endast halva beloppet. Vi sköter ansökan om skattereduktion åt dig. Mer information finns på Skatteverkets webbplats. Priserna för företag är plus moms.

   • 398 kr/tim. per tillfälle på dagtid
   • 205 kr/tim. efter RUT-avdrag
   • 478 kr/tim. Kvällstid efter kl. 17.00
   • 239 kr/tim. efter RUT-avdrag
   • 638 kr/tim. helgdagar och röda dagar
   • 319 kr/tim. efter RUT-avdrag

   Hur lång tid tar det?
   1 normal villa (120-130 kvm) med vridfönster tar ca 1,5-2 tim.

   Kvalitetsgaranti

   Vi på Cleaning Support värnar om våra kunder och att de ska vara nöjda med vårt arbete. Därför har vi utformat en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar allt som våra kunder inte är nöjda med.

   Reklamation måste göras senast en dag efter städningstillfället.

   Skattereduktion

   Fr.o.m. 2007 infördes att privatpersoner kan ansöka om skattereduktion för hushållsnära tjänster, till ett maxbelopp av 25 000 kronor per år, och få ett avdrag på 50 procent av kostnaden. För den som har fyllt 65 år vid ingången av året gäller 50 000 kronor per år. Maxbeloppet för ROT och RUT är totalt 50 000 kronor per köpare och år. Tjänsten måste utföras av ett företag med F-skattbevis. Så länge du inte har förbrukat hela din årliga skattereduktionsmöjlighet, betalar du endast halva arbetskostnaden. Den andra halvan ansöker vi som företag om hos skattverket