Trappstädning

Trappstädning

i växjö och alvesta

Budskapet av ett rent och välskött trapphus är en del av ett företags första intryck. För en hyresgäst och bostadsrättsmedlem är det första känslan man möts av när man kommer hem.

Vår personal har lång erfarenhet av trappstädning och vi ser fram emot att få hjälpa er med att få ett rent och snyggt trapphus.

Vi har kunnig personal och möjlighet till att städa på flexibla tider. 

Vi erbjuder trappstäd i hela Växjö- och Alvestaregionen. Snabbt, professionellt och alltid med högsta kvalité.

Vi har flera års erfarenhet och hjälper er gärna med trappstädningen så ni kan fokusera på er verksamhet och det ni gör bäst. Boka in ett förutsättningslöst möte med oss så kommer vi tillsammans fram till en kostnadseffektiv lösning för er!

Fullt ansvar

för trappstädningen

Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv trappstädning. Vi tar fullt ansvar och tar hand om hela processen. Ni kan anlita oss på allt från en byggnad till flera byggnader.

Alltid garanti

Vi lämnar alltid garanti på våra trappstädningsuppdrag vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast a

bild på garanti

Kontakta oss

Vi är ett auktoriserat serviceföretag och vi innehar kollektivavtal. Vi erbjuder ett tryggt och säkert koncept med fasta priser med dig som kund i fokus.

Det spelar ingen roll om ni har en eller flera trappor och byggnader, eller vilka tider som passar dig.

Vi utför alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.