Flyttstädning

Flyttstädning

Låt oss ta hand om er flyttstädning så ni kan fokusera på flytten. Att flytta till ett nytt hem eller arbetsplats är ett spännande steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden.

Medan ni packar upp kartonger, fyller bokhyllor och byråer i er nya bostad eller lokal, så tar vi hand om städningen i er tidigare lokal och boende.

Vi erbjuder flyttstädning i hela Växjö- och Alvestaregionen. Snabbt, professionellt och alltid med högsta kvalité. Vill ni ha en komplett flyttservice så har vi även det.

Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och har flera års erfarenhet av att flyttstäda och hjälper er gärna så att ni kan fokusera på er nya bostad eller er nya arbetsplats istället för att behöva tänka på att städa den gamla. Boka ett möte så tar vi fram exakt pris!

Inför flyttstädning

Tänk på att hemmet bör vara helt utflyttat och tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra flyttstädningen på ett bra sätt.

Kyl och frys ska också vara urplockade, avstängda, avfrostade och utdragna så att vi kommer åt att städa.

Om det finns befintliga skador, som exempelvis fönster som inte går att öppna eller trasiga vitvaror, är det viktigt att du meddelar oss om dessa innan vi påbörjar flyttstädet.

Följande går att beställa till:

Extratjänster
  • Balkongstädning
  • Städning av förråd/garage, separat tvättstuga eller vind
  • Städning av tomt/trädgård
  • Städning av kakelugn/öppen spis

Efter flyttstädningen går det givetvis att boka hemstädning till ert nya vackra hem!

Alltid garanti

Vi lämnar alltid garanti på våra flyttstädningar vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

Priser för flyttstäd

Vi använder oss av ett fast pris per kvadratmeter. Kontakta oss för att boka tid för genomgång och offert.

Cleaning Support tillhandahåller allt material och utrustning för flyttstädningen. Vi ombesörjer allt kring hela städningen och hämtar/lämnar nycklar till fastighetsbyrå, hyresvärd eller ny hyresgäst. Som kund kan du bara lämna över din nyckel och din bostad till oss så ordnar vi allt; nycklar, städning och besiktning. Eventuell avbokning måste ske senast en vecka innan bokad dag.