SRY Utbildning

Cleaning Support utbildar inom
arbetsledning, konflikthantering och personalutveckling, samt systematisk arbetsmiljöarbete, ergonomi och riskbedömning inom yrket. Vi har även utbildningar inom lokalvård.

Vi utbildar enskilda personer och i grupp i hela Sverige. Vi spetsutbildar för ett enskilt behov tex vid smittstädning vid ett sjukhus eller i livsmedelslokaler. Självklart anpassar vi Er utbildning efter Era behov.

Vår SRY-handledare har utbildat sedan 2007 och innehar yrkesbeviset.

SRY:s Yrkesbevisutbildning

Vi använder SRY:s utbildningsmaterial och utbildningen genomförs av våra certifierade handledare i våra utbildningslokaler eller så kommer vi till er. Deltagaren genomgår ett teoretiskt och ett praktiskt  kunskapstest och efter godkänd utbildning får deltagaren ett yrkesbevis som visar att den uppfyller de krav som ställs inom professionell lokalvård.

  Vi utbildar alla

  Vi utbildar alla, för dig som är helt ny inom området eller för dig med erfarenhet från städyrket och som vill kunna städa professionellt med moderna metoder, städprodukter, städredskap, städmaskiner och rengöringsmedel för god städekonomi och miljö.

   Kontakta oss för att boka!

   Smedjegatan 31
   352 46 Växjö

   Telefonnummer: 0470-74 01 74
   E-post: info@cleaningsupport.se

   Vem står bakom SRY:s Yrkesbevis?

   Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY) står bakom yrkesbeviset. SRY är en partsammansatt yrkesnämnd som verkar för kompetensutveckling inom städ- och servicebranschen. Nämnden består av representanter från Almega Serviceentreprenörerna, Fastighets, Kommunal och SEKO samt en företagsrepresentant från branschen.

   Vilka krav ställs för att få SRY:s Yrkesbevis?

   Yrkesbeviset utfärdas till deltagare som genomgått en föreskriven utbildning och därefter blivit godkända i ett teoretiskt och ett praktiskt kunskapstest. Alla Cleaning Supports utbildningar leds av en diplomerad handledare och utgår från SRY:s utbildningsmaterial. Testresultatet inklusive elevomdömen skickas till OCN/Almega för bedömning av elevens presentation samt elevens resultat.

   Kvalitetsgaranti

   Vi på Cleaning Support värnar om våra kunder och att de ska vara nöjda med vårt arbete. Därför har vi utformat en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar allt som våra kunder inte är nöjda med.

   Reklamation måste göras senast en dag efter städningstillfället.

   Skattereduktion

   Fr.o.m. 2007 infördes att privatpersoner kan ansöka om skattereduktion för hushållsnära tjänster, till ett maxbelopp av 25 000 kronor per år, och få ett avdrag på 50 procent av kostnaden. För den som har fyllt 65 år vid ingången av året gäller 50 000 kronor per år. Maxbeloppet för ROT och RUT är totalt 50 000 kronor per köpare och år. Tjänsten måste utföras av ett företag med F-skattbevis. Så länge du inte har förbrukat hela din årliga skattereduktionsmöjlighet, betalar du endast halva arbetskostnaden. Den andra halvan ansöker vi som företag om hos skattverket

   Är du intresserad av en hlr-utbildning?