SRY Utbildning

Lokalvårdsutbildning SRY

Cleaning Support utbildar inom arbetsledning, konflikthantering och personalutveckling, samt systematisk arbetsmiljöarbete, ergonomi och riskbedömning inom yrket.

Vi håller även utbildningar inom lokalvård.

Vi utbildar enskilda personer och i grupp i hela Sverige. Vi spetsutbildar för ett enskilt behov till exempel vid smittstädning vid ett sjukhus eller i livsmedelslokaler. Självklart anpassar vi er utbildning efter era behov.

Vår SRY-handledare har utbildat sedan 2007 och innehar yrkesbeviset.

SRYs yrkesbevisutbildning

vi utbildar alla

Vi använder SRYs utbildningsmaterial och utbildningen genomförs av våra certifierade handledare i våra utbildningslokaler eller så kommer vi till er.

Deltagaren genomgår ett teoretiskt och ett praktiskt kunskapstest och efter godkänd utbildning får deltagaren ett yrkesbevis som visar att den uppfyller de krav som ställs inom professionell lokalvård.

Vi utbildar alla

Vi utbildar alla, för dig som är helt ny inom området eller för dig med erfarenhet från städyrket och som vill kunna städa professionellt med moderna metoder, städprodukter, städredskap, städmaskiner och rengöringsmedel för god städekonomi och miljö.

yrkesbevis

Vanliga frågor om SRYs yrkesbevis

Vem står bakom SRYs yrkesbevis?

Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY) står bakom yrkesbeviset. SRY är en partsammansatt yrkesnämnd som verkar för kompetensutveckling inom städ- och servicebranschen.
Nämnden består av representanter från Almega Serviceentreprenörerna, Fastighets, Kommunal och SEKO samt en företagsrepresentant från branschen.

Vilka krav ställs för att få SRYs yrkesbevis?

Yrkesbeviset utfärdas till deltagare som genomgått en föreskriven utbildning och därefter blivit godkända i ett teoretiskt och ett praktiskt kunskapstest. 
Alla Cleaning Supports utbildningar leds av en diplomerad handledare och utgår från SRY:s utbildningsmaterial. Testresultatet inklusive elevomdömen skickas till OCN/Almega för bedömning av elevens presentation samt elevens resultat.

Läs mer på SRYs egna hemsida

Lokalvårdsutbildning SRY

Hör av er till oss så kommer vi fram till ett utbildningsupplägg som passar bäst för er.

Utbildningar

SRY

© Cleaning Support Sweden AB. Alla rättigheter reserverade.
Designad av SALTY Communication