Företagsstäd

Vi utför städning hos både stora och små företag. Vi putsar stora panoramafönster på t.ex. Vida Arena och sköter all städning på många andra företag, både stora och små. Kort sagt, vi är specialister på all typ av städning. Tala bara om för oss vad du behöver hjälp med.

Företagsstäd

Vi utför städning hos både stora och små företag. Vi putsar stora panoramafönster på t.ex. Vida Arena och sköter all städning på många andra företag, både stora och små. Kort sagt, vi är specialister på all typ av städning. Tala bara om för oss vad du behöver hjälp med.

Kontorsstädning

Vi vill få era anställda att trivas, en bra början är i en ren och städad miljö. Via oss får ni den hjälp ni behöver med att hålla era kontorslokaler rena och fina, så att era anställda kan fokusera på det dom är bra på. Vi har kunnig personal och möjlighet till att städa på flexibla tider. Vi kan städa ditt företag/kontor varje dag, varje vecka, varannan vecka eller vid enstaka tillfällen (Minimum 4 timmar vid enstaka tillfällen.).

Ett typiskt upplägg kan se ut som följer:

Alla rum

  • Dammtorkning av fria ytor

  • Dammsugning av golv och mattor
  • Fuktmoppning av golv
  • Borttagning av fläckar på dörrar, lister och speglar
  • Tömning av papperskorgar

Toaletter

  • Rengöring av handfat och kran
  • Rengöring av toalett

Kök/pentry

  • Avtorkning av arbets- och diskbänk
Priser
Det totala antalet arbetstimmar som krävs för städningen beror på antal rum och kontorets storlek, utseende och städbehov. Kontakta oss för värdering eller offert.
Eventuell avbokning måste ske senast en vecka innan bokad dag.

Byggstädning

Fråga oss gärna om referenser till byggstädning. Vi har många nöjda kunder som gärna intygar vår kompetens. Vi samarbetar bl.a. med Skanska, PEAB och BiWi och även en del mindre byggfirmor.

Vi tar fullt ansvar

Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv städning av er byggarbetsplats. Vi tar fullt ansvar och tar hand om hela processen gällande byggstädningen. Ni kan anlita oss på allt från små arbeten till större byggen.

Vi tilldelar er en egen projektledare som sköter allt från arbetsledning till besiktning och som kan svara och lösa era frågor på ett snabbt och smidigt sätt. På så sätt kan vi se till att era förväntningar motsvaras och att ni är nöjda med vårt arbete.

Kontakta oss gällande byggstädning

Cleaning Support är ett auktoriserat serviceföretag och vi innehar kollektivavtal. Vi erbjuder ett tryggt och säkert koncept med fasta priser med dig som kund i fokus. Det spelar ingen roll om du har en liten eller stor firma, eller vilka tider som passar dig. Vi utför alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.

Vill du veta mer om städning av byggarbetsplatser? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Trappstädning

Budskapet av ett rent och välskött trapphus är en del av ett företags första intryck och för en hyresgäst och bostadsrättsmedlems första känsla av att komma hem. Vår personal har lång erfarenhet av trappstädning och vi ser fram emot att få hjälpa er med att få ett rent och snyggt trapphus.

Inte bara trappstädning
En trappstädning kan vara så mycket mer än att hålla själva trapphuset rent och snyggt. Ibland kan det krävas en storstädning av andra utrymmen i anslutning till trapphuset. Tvättstugan till exempel. Vi tar hand om all specialstädning, både till befintliga och nya kunder.
Priser

Ring för besök eller kostnadsförslag. Alla priser anges exklusive moms för företag.  Kontakta oss så kan vi komma fram till ett förslag tillsammans. Sedan får du en offert av oss att tänka över.

Kvalitetsgaranti

Vi på Cleaning Support värnar om våra kunder och att de ska vara nöjda med vårt arbete. Därför har vi utformat en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar allt som våra kunder inte är nöjda med.

Reklamation måste göras senast en dag efter städningstillfället.

Skattereduktion

Fr.o.m. 2007 infördes att privatpersoner kan ansöka om skattereduktion för hushållsnära tjänster, till ett maxbelopp av 25 000 kronor per år, och få ett avdrag på 50 procent av kostnaden. För den som har fyllt 65 år vid ingången av året gäller 50 000 kronor per år. Maxbeloppet för ROT och RUT är totalt 50 000 kronor per köpare och år. Tjänsten måste utföras av ett företag med F-skattbevis. Så länge du inte har förbrukat hela din årliga skattereduktionsmöjlighet, betalar du endast halva arbetskostnaden. Den andra halvan ansöker vi som företag om hos skattverket