Företagsstäd Växjö

Företagsstäd för företag i Växjö och Alvesta regionen

Vi utför städning hos både stora och små företag i Växjö. Vi putsar stora panoramafönster på t.ex. Vida Arena och sköter all städning för många andra företag, både stora och små. Kort sagt, vi är specialister på all typ av städning. Tala bara om för oss vad du behöver hjälp med så hjälper vi ditt företag med städningen.

Kontorsstädning – Läs mer här!

Vi vill få era anställda att trivas hos er. Och en bra början är i en ren och städad miljö. Via oss får ni den hjälp ni behöver med att hålla era kontorslokaler rena och fina, så att era anställda kan fokusera på det dom är bra på. Vi har kunnig personal och möjlighet till att städa på flexibla tider. Vi kan städa ditt företag/kontor varje dag, varje vecka, varannan vecka eller vid enstaka tillfällen (Minimum 4 timmar vid enstaka tillfällen).

Byggstädning – Läs mer här!

Fråga oss gärna om referenser till byggstädning. Vi har många nöjda kunder som gärna intygar vår kompetens. Vi samarbetar bl.a. med Skanska, PEAB och BiWi och även en del mindre byggfirmor.

Trappstädning – Läs mer här!

Budskapet av ett rent och välskött trapphus är en del av ett företags första intryck och för en hyresgäst och bostadsrättsmedlems första känsla av att komma hem. Vår personal har lång erfarenhet av trappstädning och vi ser fram emot att få hjälpa er med att få ett rent och snyggt trapphus.

Vi lämnar alltid garanti på företagsstädning

Vi lämnar alltid garanti på våra städuppdrag vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

Vi har flera års erfarenhet och hjälper dig gärna med den så att du kan fokusera på din nya bostad eller din nya arbetsplats istället för att behöva tänka på att städa den gamla. Ring eller maila oss för offert.

Så fungerar städning för företag

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur städning för företag fungerar och vad vi erbjuder dig.

Kontakta oss för att boka!

Ni hittar oss på

Smedjegatan 31
352 46 Växjö

Telefonnummer: 0470-74 01 74
E-post:
Boka företagsstäd!

Visste du att en städad miljö har en positiv inverkan på din hälsa?

Det finns forskning som tyder på att när vi befinner oss i en ostädad och rörig miljö, resulterar det i en micro-stress i hjärnan som gör vår mentala hälsa ”ostädad”. Att vi har det rent omkring oss, både hemma och där vi arbetar, är i längden lika viktigt för vårt välmående som träning. Den som regelbundet städar hemma kommer att märka att de mår bättre och känner sig friska. Vår hälso-rekommendation är att ta hjälp med grovstädningen och underhåll städningen själv.

Kvalitetsgaranti

Vi på Cleaning Support värnar om våra kunder och att de ska vara nöjda med vårt arbete. Därför har vi utformat en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar allt som våra kunder inte är nöjda med.

Reklamation måste göras senast en dag efter städningstillfället.

Skattereduktion

Fr.o.m. 2007 infördes att privatpersoner kan ansöka om skattereduktion för hushållsnära tjänster, till ett maxbelopp av 25 000 kronor per år, och få ett avdrag på 50 procent av kostnaden. För den som har fyllt 65 år vid ingången av året gäller 50 000 kronor per år. Maxbeloppet för ROT och RUT är totalt 50 000 kronor per köpare och år. Tjänsten måste utföras av ett företag med F-skattbevis. Så länge du inte har förbrukat hela din årliga skattereduktionsmöjlighet, betalar du endast halva arbetskostnaden. Den andra halvan ansöker vi som företag om hos skattverket