Kontakta oss

Ni är välkomna att höra av er till oss med alla frågor rörande städning. För oss är inget projekt vare sig för stort eller för litet så tveka inte att ringa eller maila om ni har några funderingar. Har ni vägarna förbi får ni såklart gärna titta förbi vårt kontor.

Ni hittar oss på

Smedjegatan 31
352 46 Växjö

Telefonnummer: 0470-74 01 74
E-post: info@cleaningsupport.se

Elisabeth Ström
VD

Skeppets moder och VD, som med trygg hand ror oss alla i hamn.
Fast ibland undrar vi hur hon bara gör det. Hon är ju helt galen samtidigt och tillåter oss att vara dom vi är. Ett vasst öga för gruppdynamik och näsa för affärer såklart.

elisabeth@cleaningsupport.se 
0707 – 777 444

Åsa

Åsa Hellkvist 
Arbetsledare företag

Senaste tillskottet på kontoret som tar hand om alla företagen. Rör sig hastigt i såväl tanken som arbetsmässigt. Dra på henne ett par gummistövlar och hon är redo att ge sig ut i lervällingen. På sommaren blir det trätofflor. Hon tar hand om alla företagen.

asa@cleaningsupport.se
0706 – 106 262

Frida Lindgren 
Arbetsledare Hemstäd

Här är hela kontorets mamma. Med det varmaste av hjärtan styr och drar hon i alla trådar. Har järnkoll på sina hemstädskunder och nåde den som blandar sig i. När ögonbrynen höjs vet man, frustrationens gräns är nådd. Det är då ord blir överflödiga.

frida@cleaningsupport.se 
0705 – 153 355

Johanna Rydberg

Johanna Rydberg 
Ekonomichef

Vår ekonomiansvarige som ser till att vi ligger rätt i kurs.
Om inte pekar hon med hela handen och ser till att vi fogar oss i ledet. Ingen gör något utan hennes tillåtelse. Fast det glimmar till rätt bra i de där ögonen ibland.

johanna@cleaningsupport.se 
0707 – 771 051 | Tillgänglig mån-tors 9-14

Pernilla Samuelsson
Utbildningsansvarig | Diplomerad SRY-handledare

Flexibel kunde vara hennes andranamn. Ingen löser akuta situationer som hon. Ett samtal bort och ”jag fixar” sen slänger hon på luren och drar vidare. Pratar gärna, med eller utan filter.
Utbildar personal som ingen annan, både vår egen och andras.

pernilla@cleaningsupport.se 
0703 – 155 065

Cleaning Support