Trappstädning Växjö

Trappstädning för både små och stora företag i Växjö och Alvesta regionen

Budskapet av ett rent och välskött trapphus är en del av ett företags första intryck och för en hyresgäst och bostadsrättsmedlems första känsla av att komma hem. Vår personal har lång erfarenhet av trappstädning och vi ser fram emot att få hjälpa er med att få ett rent och snyggt trapphus.

Vi har kunnig personal och möjlighet till att städa på flexibla tider. 

Vi erbjuder trappstäd i hela Växjö och Alvesta regionen. Snabbt, professionellt och alltid med högsta kvalité.

Vi har flera års erfarenhet och hjälper er gärna med trappstädningen så ni kan fokusera på er verksamhet och det ni gör bäst. Ring eller maila oss för offert.

Vi tar fullt ansvar för städningen av er trappa

Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv städning. Vi tar fullt ansvar och tar hand om hela processen gällande städningen. Ni kan anlita oss på allt från en byggnad till flera byggnader.

Vi lämnar alltid garanti på vår trappstädning

Vi lämnar alltid garanti på våra städuppdrag vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

Så fungerar städning av trappa

Här nedan kan du läsa lite mer om vilka delmoment som ingår i vår trappstädning och vad vi erbjuder. Kontakta oss gärna om du har ytterligare frågor.

Kontakta oss för att boka!

Ni hittar oss på

Smedjegatan 31
352 46 Växjö

Telefonnummer: 0470-74 01 74
E-post: info@cleaningsupport.se

Kontakta oss gällande trappstädning

Cleaning Support är ett auktoriserat serviceföretag och vi innehar kollektivavtal. Vi erbjuder ett tryggt och säkert koncept med fasta priser med dig som kund i fokus. Det spelar ingen roll om ni har en eller flera trappor och byggnader, eller vilka tider som passar dig. Vi utför alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.

Vill du veta mer om städning av trappor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

  Priser
  Ring för besök eller kostnadsförslag. Alla priser anges exklusive moms för företag. Kontakta oss så kan vi komma fram till ett förslag tillsammans. Sedan får du en offert av oss att tänka över.

  Cleaning Support tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Vi ombesörjer allt kring hela städningen och hämtar/lämnar nycklar till fastighetsbyrå, hyresvärd eller ny hyresgäst. Som kund kan du bara lämna över din nyckel till oss så ordnar vi allt; nycklar, städning och besiktning. Eventuell avbokning måste ske senast en vecka innan bokad dag.

  Kvalitetsgaranti

  Vi på Cleaning Support värnar om våra kunder och att de ska vara nöjda med vårt arbete. Därför har vi utformat en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar allt som våra kunder inte är nöjda med.

  Reklamation måste göras senast en dag efter städningstillfället.

  Skattereduktion

  Fr.o.m. 2007 infördes att privatpersoner kan ansöka om skattereduktion för hushållsnära tjänster, till ett maxbelopp av 25 000 kronor per år, och få ett avdrag på 50 procent av kostnaden. För den som har fyllt 65 år vid ingången av året gäller 50 000 kronor per år. Maxbeloppet för ROT och RUT är totalt 50 000 kronor per köpare och år. Tjänsten måste utföras av ett företag med F-skattbevis. Så länge du inte har förbrukat hela din årliga skattereduktionsmöjlighet, betalar du endast halva arbetskostnaden. Den andra halvan ansöker vi som företag om hos skattverket